Installateur elektrotechniek Zaandam

Elektrische installaties aanleggen in Zaandam?

Linssen Elektrotechniek is in Zaandam actief op het gebied van de aanleg en onderhoud van: beveiligingssystemen, elektrische installaties, telecommunicatie structuren en is expert in krachtstroom en netwerk aanleggen, en complexe vraagstukken in elektrotechniek. Wij werken vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam en ook in Zaandam komen we bij u langs om met de grootste zorgvuldigheid en passie voor ons vak uw elektrotechniek in orde te maken. Iedere opdracht is voor ons een mooie uitdaging om samen met u op zoek te gaan naar de best passende oplossing.

De installateurs van Linssen Elektrotechniek bieden deze diensten

Wij doen dagelijks ons best om u met onze expertise en ervaring van dienst te zijn met aanleg en onderhoud van uw elektrische installaties. U kunt bij ons rekenen op uitstekende kwaliteit in:

  • Telecommunicatie elektrotechniek, aanleg systemen en onderhoud
  • Elektriciteitskeuring met certificering
  • Elektrische installaties, complete aanleg in Zaandam en elders
  • Beveiligingssystemen en ontruimingsinstallaties
  • Krachtstroom specialist
  • Netwerk aanleggen elektrotechniek
  • Persoonsbeveiliging

Onze installateurs zijn ook uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden om krachtstroom, wisselspanning en gelijkstroom mogelijkheden met elkaar te combineren. Dat doen wij op het gebied van elektrotechniek in Zaandam en elders. Dit is slechts een opsomming van onze dagelijkse werkzaamheden. Wilt u, bijvoorbeeld in Zaandam, overleggen over een specifieke situatie op het gebied van elektra- of beveiligingssystemen? Neem dan gewoon, geheel vrijblijvend, contact met ons op.

Zaandam

De achtergrond van Linssen Elektrotechniek BV

Wij zijn begonnen in Amsterdam met reparatie en assemblage van micro-elektronica in telecommunicatie. Vanaf 1987 richten we ons meer op complete elektrotechnische installaties en volgt een snelle groei, waarbij we ook steeds meer klanten in Zaandam kregen. In de loop van de jaren groeiden we een aantal keren uit ons jasje en zorgden we voor een uitbreiding van onze activiteiten en specialismen. Het aantal aanvragen voor beveiligingssystemen en ontruimingsinstallaties neemt nog steeds toe en dit verklaren wij door de groeiende vraag uit de markt, waarbij wij onze marktpositie verder uitbreiden. Dit doen wij onder meer door certificeerpartner te zijn van Bosch. Er wordt vaak een beroep gedaan op onze elektricien voor keuringen voor CCTV, Public address en paging installaties. Immers, als u besluit om te investeren in bijvoorbeeld een ontruimingsinstallatie of beveiligingssystemen, dan moet het natuurlijk wel tiptop in orde zijn.

Zaandam

Linssen Elektrotechniek? Uw specialist in Zaandam en elders

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in elektrotechniek in Zaandam? Neem dan contact op met Linssen Elektrotechniek. Telefoonnummer: 020-6105921. Kies ook voor de expertise in elektrotechniek in Zaandam van Linssen Elektrotechniek BV.

BEL ONS