Installateurs elektrotechniek Purmerend

Kwaliteit en service in elektrische installaties in Purmerend

Elektrotechniek in Purmerend verzorgen is voor Linssen Elektrotechniek iedere keer opnieuw een mooie uitdaging om onze beste service en kwaliteit bij u in Purmerend, maar ook op andere plaatsen, te mogen leveren. Voor een stabiele elektrotechnische installatie moet u bij ons zijn en voor het verrichten van een elektriciteitskeuring bent u bij ons in Purmerend ook aan het juiste adres. Bij al onze diensten zorgen we voor een duidelijke prijsopgave vooraf en waar gewenst leveren wij u een offerte op maat. Tenslotte zijn de investeringen die u doet in uw elektrische installaties voor de lange termijn en daarbij is het dan wel zo prettig dat u waar voor uw geld krijgt en verzekerd bent van een stabiel werkend systeem.

Wat doen onze installateurs op het gebied van elektrotechniek in Purmerend?

We zetten graag kort voor u uiteen welke diensten en services wij u in Purmerend te bieden hebben:

  • Het aanleggen van krachtstroom installaties
  • Netwerk aanleggen elektrotechniek
  • Krachtstroom elektrotechniek
  • Het oplossen van telecommunicatievraagstukken
  • Het verzorgen van uw elektriciteitskeuring
  • Aanleg en onderhoud van beveiligingssystemen
  • Eenvoudige- en complexe elektrische installaties
  • Persoonsbeveiliging
  • Telecommunicatie

Denk bij dit laatste onderwerp, bijvoorbeeld, aan de aanleg en het onderhoud van een ontruimingsinstallatie of samenhang aanbrengen in de telecommunicatie binnen uw bedrijf.

Purmerend

De ontwikkeling van Linssen Elektrotechniek BV

Linssen Elektrotechniek begon in Amsterdam met de assemblage en reparatie van telecommunicatieproducten. Door een steeds verder groeiende vraag naar elektrotechnische expertise en beveiligingssystemen, konden wij onze expertise steeds verder ontwikkelen en groeiden uit tot een allround expert op het gebied van elektrotechniek. In samenwerking met Bosch werden wij in staat gesteld om verschillende certificeringen te mogen behalen voor telecommunicatie- en elektriciteitsinstallaties. Schakelt u ons bijvoorbeeld in voor het plaatsen en onderhouden van uw beveiligingssystemen, dan kunt u rekenen op een stabiel beveiligingssysteem dat voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. Dat kan soms uitermate belangrijk zijn voor een verzekeringsmaatschappij. Kies dus voor de zekerheid van goedgekeurde en onderhouden beveiligingssystemen en voorkom daarmee narigheid in de toekomst.

Purmerend

Betrouwbare dienstverlening in elektrotechniek in Purmerend en elders

De installateurs en elektriciens van Linssen zijn u graag van dienst om in Purmerend te zorgen voor een elektrische installatie, het plaatsen van beveiligingssystemen of voor het uitvoeren van een elektriciteitskeuring. Wilt u meer weten over ons complete aanbod of wilt u direct een afspraak maken? Bel dan met Linssen Elektrotechniek. Telefoonnummer: 020-6105921. Wij zien u graag binnenkort om voor u aan de slag te gaan met elektrotechniek in Purmerend.

BEL ONS