Praesideo

Ontruimingssysteem voor veel toepassingen

Bent u op zoek naar geschikt ontruimingssysteem voor uw werkgebouw, dan is Praesideo van Bosch misschien wel de oplossing. De naam Praesideo staat voor bescherming, hulp en ondersteuning en vindt zijn oorsprong in het Latijn. Met deze technologie bewijst producent Bosch wederom dat het staat voor degelijke en betrouwbare producten. Op het moment dat men een ontruimingssysteem nodig heeft, is het van levensbelang dat de ontruimingsinstallatie werkt. Met Praesideo weet u zeker dat de technologie gebruikt kan worden in levensbedreigende situaties waarin het essentieel is dat uw boodschap luid en duidelijk overkomt. Op die manier kunt u zichzelf en uw medewerkers bescherming bieden in onverwachte en levensbedreigende situaties.

Praesideo, voor uw hulp en ondersteuning

Twee systemen gecombineerd in een systeem, dat is Praesideo. Dit alarmsysteem combineert namelijk de public address-functie met alarmoproepen. De systeemconfiguratie is naar uw eigen hand te zetten net als de eenvoudige installatie. Voor de gebruiker betekent dit een eenvoudige bediening en een gegarandeerde hoge kwaliteit. De Praesideo bewijst zichzelf iedere keer weer zowel in grote gebouwen zoals luchthavens en universiteiten als in de kleine gebouwen zoals scholen en publieke ruimtes.

Praesideo

Het beveiligingssysteem dat u vertelt wat u moet doen

Met Praesideo kunt u:

  • Uw eigen veiligheidsboodschappen van te voren opnemen
  • Iedereen bereiken met uw heldere en duidelijke boodschap
  • Op specifieke ruimtes gerichte boodschappen verzenden
  • Automatisch overschakelen naar back-up apparatuur indien zich een noodsituatie voordoet

De Praesideo is in alle situaties een betrouwbaar systeem waar u op kunt bouwen. De kwaliteit waar Bosch voor staat is ook deze keer wederom bewezen. Voor de technische specificaties kunt u contact opnemen met Linssen Elektrotechniek. Wij kunnen dit ontruimingssysteem niet alleen leveren, maar wij installeren deze ook voor u. Als u wilt weten welke benodigdheden dit ontruimingssysteem nodig heeft om te kunnen functioneren, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben al jarenlange ervaring met dit systeem en kunnen u van A tot Z uitleggen wanneer dit ontruimingssysteem het beste tot zijn recht komt en wat daarvoor nodig is.

Wilt u meer weten over het ontruimingssysteem van Bosch?

Indien u meer informatie wenst, dan kunt u vrijblijvend contact met onze medewerkers opnemen via het telefoonnummer 020-6105921. Wij zitten voor u klaar en zullen uw vragen over Praesideo met deskundigheid beantwoorden.

BEL ONS