Ontruimingsinstallatie

Breng uw boodschap over

Op momenten dat het nodig is wilt u zeker weten dat uw boodschap overkomt en een ontruimingsinstallatie kan u hierbij ondersteuning bieden. Praesidio van Bosch is de eerste digitale ontruimingsinstallatie waarmee uw boodschap overkomt. Deze installatie is behoorlijk veelzijdig en kan u uitkomst bieden tijdens de momenten waarop het nodig is, bijvoorbeeld tijdens een ontruiming. Er komt nogal wat kijken bij de installatie van dit systeem. Denk hierbij aan de software, het is tenslotte een digitaal product. Maar ook een networkcontroller, versterkers en verschillende bedieningspanelen.

De ontruimingsinstallatie voor diverse toepassingen

De toepassing van de ontruimingsinstallatie van Bosch heeft een breed bereik. Deze installatie is goed bruikbaar op luchthavens, universiteiten en stadions, maar ook in moskeeën en op cruiseschepen vindt deze ontruimingsinstallatie zijn doel. In diverse overheidsgebouwen en kantoren kan deze ontruimingstechniek ook zeer goed worden toegepast. Bij Linssen kunnen wij u meer vertellen over de verschillende toepassingen van dit systeem. Als u er zeker van wilt zijn dat uw gebouw ontruimd wordt in momenten van nood, en als u de garantie wilt dat uw boodschap overkomt via de installatie, dan kunt u het beste kiezen voor de Praesidio ontruimingsinstallatie van Bosch.

Ontruimingsinstallatie

De kenmerken van het Praesidio systeem

  • Geheel digitaal
  • Volledig bewaakt redundant systeem
  • De installatie en de toepassing zijn eenvoudig
  • Diverse eigenschappen zoals: vooraf opgenomen meldingen en alarmen
  • Voldoet aan de brandveiligheidsnorm (NEN 2575)

De naam Praesidio is een zorgvuldig gekozen naam die bescherming, ondersteuning en hulp betekent. Dat zijn precies de kernwaarden waar het ontruimingssysteem voor staat. Bij Linssen hebben we ruime ervaring bij het installeren van dit systeem. Wij kennen naast de Praesidio ook de ontruimingsinstallatie van Plena. Deze is deels analoog en deels digitaal. Hierin huist het grootste verschil tussen Plena en Praesidio. De ontruimingsinstallatie van Plena betreft een plug-and-play-installatie. Wilt u weten welke installatie het meest geschikt is voor uw gebouw, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Info of Offerte?

Nu u heeft kunnen lezen over de ontruimingsinstallatie van Linssen heeft u misschien nog wel een aantal vragen. Wij willen u graag antwoord geven op deze vragen. Het staat u vrij om eens te bellen met een van onze medewerkers zodat u de informatie krijgt die u nodig heeft om een goede keuze te kunnen maken. Bel vandaag nog met onze professionele medewerkers op telefoonnummer 020-6105921. Wilt u meer weten over de ontruimingsinstallatie van Praesidio of Plena, dan kunnen wij u als geen ander adviseren.

BEL ONS