Netwerk aanleggen

Nieuwe functie, nieuwe draden

Wilt u in uw woning of bedrijfspand een nieuw netwerk aanleggen of laten aanleggen? Wanneer u een oud huis heeft gekocht of wanneer uw bedrijfspand een nieuwe functie krijgt zult u een nieuwe elektriciteitsnetwerk moeten laten aanleggen. Het is mogelijk voor onze elektromonteurs om een geheel nieuw netwerk aan te leggen, maar zij kunnen ook een aantal aanpassingen aan het huidige netwerk doen.

Deskundig uw netwerk laten aanleggen

Bij Linssen Elektrotechniek zijn wij zeer deskundig en weten wij precies aan welke normen de elektriciteit moet voldoen. Er zijn diverse Europese kwaliteitsnormen waaraan een nieuw aangelegd netwerk moet voldoen. Onze gecertificeerde medewerkers weten precies hoe dit er in de praktijk uitziet en wat ervoor nodig is. Wilt u dus een nieuw netwerk laten aanleggen, neem dan eens contact op met ons. Wij kunnen u voorzien van professioneel en vakkundig advies. Het leveren van de benodigde materialen en producten kunt u ook prima aan ons overlaten. Vervolgens installeren wij dit op zeer efficiënte en vakkundige wijze.

Netwerk aanleggen

Waarom zou u Linssen uw netwerk laten aanleggen

Wij kunnen natuurlijk wel een aantal redenen bedenken. Lees verder en laat uzelf overtuigen door onderstaande garanties van Linssen.

  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Werkzaam bij u in de buurt (voornamelijk Noord-Holland)
  • Ervaring sinds 1985
  • Garandeert optimale (brand)veiligheid en voldoet aan alle Europese normen
  • Levert, installeert en keurt

Wilt u zeker weten dat uw netwerk veilig is aangelegd, dan kunt u deze laten aanleggen door onze professionals. Zij staan garant voor ultieme veiligheid.

Offerte of meer info?

Wilt u een nieuw netwerk door ons laten aanleggen, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers die u graag te woord staan. Het is ook mogelijk dat u eerst eens iets meer informatie wilt hebben over de kwaliteiten van Linssen Elektrotechniek. U mag ons te allen tijdens telefonisch benaderen. Wij kunnen u moeiteloos vertellen waar wij voor staan. Wij luisteren naar onze klanten en vinden het het belangrijkst dat zij tevreden zijn. Door de kwaliteit die wij leveren hebben wij geen langdurig contact met onze klanten, dus wij willen zeker weten dat al onze klanten tevreden zijn met onze diensten. Na ruim 30 jaar kunnen wij u dat wel garanderen: een hoge klanttevredenheid. Wilt u ook uw netwerk laten aanleggen door ons, bel dan vandaag nog naar telefoonnummer 020-6105921.

BEL ONS