Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom

Krachtstroom aanleggen voor hoge elektriciteitsbehoefte

Bent u op zoek naar een specialist die krachtstroom kan aanleggen? Schakel dan Linssen Elektrotechniek in. Wij zijn als installateur gespecialiseerd in krachtstroom en elektrische installaties. Gewone apparaten behoeven maximaal 230 volt. Krachtstroom heeft 400 volt nodig. Hiervoor leggen wij een Perilex (2×230 volt) stopcontact voor u aan. Waar u ook wenst. Bel naar 020-6105921 als u wilt dat wij bij u krachtstroom aanleggen.

Krachtstroom via Perilex

Perilex is de naam voor het stopcontact dat in staat is om meer vermogen te leveren. Het Perilex stopcontact is verbonden met de gewone meterkast. Echter, bij de aanleg van elektriciteit in de woning is in eerste instantie vaak geen rekening gehouden met krachtstroom.

Krachtstroom

Indien de bewoner wel een krachtstroompunt wenst, zal dit apart moeten worden aangelegd. Stopcontacten daarentegen kunnen eenvoudig worden aangepast. Probeer dit alleen niet eigenhandig te doen. Dit kan gevaarlijk zijn. Kies voor een gespecialiseerde elektricien. Zoals Linssen Elektrotechniek. Onze installateurs zijn zeer goed in staat deze aanpassing voor u uit te voeren.

Het aanleggen van Perilex

Het aanleggen van extra vermogen in uw woning of bedrijfspand gaat gepaard met enkele mooie voordelen:

  • Lage materiaalkosten
  • Kosten geleverde stroom blijven gelijk
  • Aanleggen gebeurt door een ervaren elektricien
  • Partnerschap met een professionele installateur
  • Voldoende vermogen voor bijv. een sauna, lasapparatuur of een elektrische auto

Meer informatie over Linssen Elektrotechniek

Linssen Elektrotechniek is begonnen in Amsterdam met het repareren en assembleren van micro-elektronica in telecommunicatie. Vanaf 1987 richtten we ons meer op complete elektrotechnische installaties. Nu zijn wij uitgegroeid tot dé gespecialiseerde installateur op het gebied van beveiligingssystemen, elektrische installaties, telecommunicatie structuren, krachtstroom en complexe vraagstukken in elektrotechniek. Wij verzorgen zowel de aanleg als het onderhoud. Wij komen graag vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam bij u langs om met de grootste zorgvuldigheid en passie voor ons vak uw elektrotechniek in orde te maken. Iedere opdracht is voor ons een mooie uitdaging om samen met u op zoek te gaan naar de best passende oplossing.

Meer weten over krachtstroom aanleggen?

Wilt u weten wat er mogelijk is met krachtstroom in uw woning of op uw werkplek? Neem contact met Linssen Elektrotechniek. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en voordelen. Onze specialisten zijn expert in het aanleggen van dit extra vermogen. Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u onze diensten inschakelen? Maak een afspraak met ons via telefoonnummer 020-6105921. Dan komen wij graag bij u lang om krachtstroom te komen aanleggen.

BEL ONS