Installateur

Gespecialiseerde installateur nodig?

Bent u op zoek naar een installateur die gespecialiseerd is in het aanleggen en onderhouden van krachtstroom, beveiligingssystemen, ontruimingsinstallaties, telecommunicatie of andere elektrische installaties? Schakel Linssen Elektrotechniek in. Wij zijn uw ervaren expert op het gebied van de aanleg en het onderhoud aan al uw elektrische installaties. Bel 020-6105921 als u een afspraak wilt maken met deze gespecialiseerde installateur.

Onze diensten

Wij zijn geen standaard elektricien. Als installateur, gespecialiseerd in grootschalige elektrische installaties, zijn wij uw partner voor zowel thuis als op uw werkplek. Dankzij onze manier van werken en maatwerk oplossingen verhogen wij uw veiligheid, de kwaliteit van uw werkwijze en uiteraard uw gemak. Zo zijn wij in te schakelen voor oplossingen op de volgende gebieden:

  • Krachtstroom
  • Elektrische installaties
  • Elektriciteitskeuring met certificering
  • Beveiligingssystemen en ontruimingsinstallaties
  • Telecommunicatie, aanleg systemen en onderhoud

Maatwerk oplossingen

Wij onderscheiden ons van andere installateurs door maatwerk oplossingen te bieden. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen en behoeften te bespreken. Heeft u bijvoorbeeld interesse in een combinatie van krachtstroom, gelijkstroom en wisselspanning? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van telecommunicatie, beveiliging en ontruimingssystemen? Wij horen graag wat uw situatie is. Dan bedenken wij, samen met u, een passende oplossing. Hierdoor maken wij het mogelijk maatwerk te leveren. Volgens uw wensen, met het meest optimale resultaat en tegen een laag bedrag. Maak een vrijblijvende afspraak met uw ervaren installateur via onderstaande contactgegevens.

Meer over Linssen Elektrotechniek

Linssen Elektrotechniek begon met het repareren en assembleren van micro-elektronica in telecommunicatie. Vanaf 1987 gingen we ons meer richten op volledige elektrotechnische installaties. Inmiddels staan wij bekend als dé gespecialiseerde installateur op het gebied van beveiligingssystemen, elektrische installaties, telecommunicatie, krachtstroom en complexe vraagstukken in elektrotechniek. Wij zijn uw partner als het gaat om de aanleg en het onderhoud naderhand. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam bezoeken wij u graag met de best passende installatie voor uw situatie. Wij leveren betaalbare, duurzame en gebruiksvriendelijke oplossingen. Benieuwd? Neem contact met ons op en vertel ons wat wij voor u mogen betekenen.

Maak een afspraak met onze installateur

Heeft u interesse in de diensten van onze installateur? Neem contact op met Linssen Elektrotechniek. Wij lichten u graag in over al uw mogelijkheden. Wenst u eerst wat meer informatie? Of wilt u direct onze diensten inschakelen? U bereikt ons via telefoonnummer 020-6105921. Onze installateur helpt u graag aan de beste oplossingen op het gebied van elektrische installaties.

installateur
BEL ONS