Installateur elektrotechniek Hoofddorp

Slagvaardig in elektrische installaties

Elektrotechniek in Hoofddorp wordt voor een steeds belangrijker deel verzorgd door Linssen Elektrotechniek BV. Wij zijn een groeiend bedrijf in elektrische installaties en kunnen ook voor veel installaties de keuringen verzorgen. Het keuren van een elektrische installatie is specialistisch werk, waarbij het niet uitmaakt of u in Hoofddorp of ergens anders bent gevestigd. Vakwerk leveren we overal en met onze keuringen mag u rekenen op een betrouwbaar werkende ontruimingsinstallatie, elektriciteitskeuring met certificering en de deskundigheid van onze keurmeesters. Laten we daarbij niet vergeten dat we in Hoofddorp en op andere plaatsen in de ruime regio Amsterdam, zorgen voor de betrouwbare aanleg van uw beveiligingssystemen, structuren op het gebied van telecommunicatie en ook uw krachtstroom kunnen opzetten en onderhouden.

De elektricien van Linssen Elektrotechniek verzorgt:

  • Beveiligingssystemen bouwen
  • Keuring elektriciteit
  • Krachtstroom elektrotechniek, gelijkstroom en wisselspanning aanleggen
  • Telecommunicatie verzorgen in woningen en kantoren
  • Elektriciteitskeuringen
  • Beveiligingssystemen opzetten en inrichten, alsmede ontruimingsinstallatie
  • Persoonsbeveiliging elektrotechniek
  • Telecommunicatie
  • NEN 2575 elektrotechniek

Heeft u andere vragen op het gebied van elektrotechniek? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. De kans is groot dat we u de beste optie kunnen bieden vanuit onze expertise.

Hoofddorp

Een project in elektrotechniek in Hoofddorp

Voor een klant in Hoofddorp mochten we de alarminstallatie aanleggen. Na overleg over de mogelijkheden in beveiligingssystemen werd een keuze gemaakt, waarbij een belangrijk accent werd gelegd op volledig betrouwbare telecommunicatie met verschillende back-up mogelijkheden. Deze back-up wordt veelal gebruikt om ervoor te zorgen dat door criminelen de telecommunicatie niet met een simpele handeling kan worden verbroken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inbraakbeveiliging van een kantoorpand of de persoonlijke beveiliging in uw woning. In het belang van de veiligheid van onze klanten gaan we niet al te nadrukkelijk in op de manier waarop we zorgen voor beveiligingssystemen die doen waar ze voor zijn aangelegd: uw persoonlijke veiligheid en die van uw eigendommen. De betreffende elektrische installatie in Hoofddorp werkt inmiddels al een aantal jaren probleemloos. We zorgen wel voor de periodieke controle op de goede werking en vernieuwen de certificering op het moment dat dit vereist is.

Hoofddorp

Elektricien nodig in Hoofddorp? Bel Linssen Elektrotechniek

Wij bieden u volledige service en garantie op al onze producten en diensten. In Hoofddorp zijn wij graag geziene gasten, omdat onze klanten in Hoofddorp weten dat ze kunnen rekenen op onze deskundigheid en betrouwbare elektrische installaties en telecommunicatie werkzaamheden. Wilt u ook gebruik maken van onze dienstverlening of heeft u eerst meer informatie nodig? Bel ons dan op telefoonnummer: 020-6105921. U gaat toch ook naar Linssen Elektrotechniek voor uw elektrotechniek in Hoofddorp?

BEL ONS