Installateur elektrotechniek Haarlem

Betrouwbare elektrische installaties en keuringen

Linssen Elektrotechniek is in Haarlem en omgeving een bekend gezicht. Wij leveren in Haarlem en elders onze expertise op het gebied van elektrotechniek. Dit doen wij onder andere door de aanleg en het onderhoud van elektrische installaties, het aanbrengen van beveiligingssystemen, de aanleg van telecommunicatiesystemen en krachtstroom aanleggen. Voor de keuring van elektriciteit van verschillende typen elektrische installaties hebben wij via Bosch een flink aantal mogelijkheden om uw installatie te certificeren. Deze certificering kan in veel gevallen de doorslag geven op het moment dat uw verzekeringsmaatschappij vraagt om de betrouwbaarheid en veiligheid van uw systemen. Dan scheelt het natuurlijk als u, door onze betrouwbaar uitgevoerde en zorgvuldig gekeurde installaties, ook direct de gewenste gegevens aan kunt leveren. Dus heeft u een elektriciteitskeuring nodig, wilt u krachtstroom aanleggen of zoekt u persoonsbeveiliging of een ontruimingsinstallatie? Dan is Linssen Elektrotechniek wat u zoekt.

Elektrotechniek in Haarlem nodig. Waarom kiest u dan voor ons?

U kiest voor Linssen Elektrotechniek, omdat u dan verzekerd bent van een uitstekend en stabiel werkende installatie en gedegen onderhoud en service van het hoogste niveau. Dat doen wij onder andere op de volgende gebieden:

Daarnaast komen we natuurlijk uit de buurt van Haarlem en zijn onze electriciens snel bij u op locatie voor het aanpakken van eventuele storingen, de aanleg van een nieuwe installatie, het onderhoud en om bijvoorbeeld de inhoud van de offerte voor uw project persoonlijk met u te bespreken.

Haarlem

Begonnen vanuit de telecommunicatie

We zijn begonnen in Amsterdam en werkten toen ook al voor verschillende klanten in Haarlem. Aanvankelijk deden we de reparatie en de assemblage van telecommunicatieproducten. Door passie voor het vak en de groeiende vraag uit de markt ontwikkelden we ons al snel tot specialisten in elektrotechniek. Met onze expertise en grondige aanpak van elektrische installaties bouwden we in Amsterdam, Haarlem en op andere plaatsen een gedegen reputatie op. Steeds meer klanten weten ons inmiddels te vinden, omdat ze weten dat wij een betrouwbaar werkende alarminstallatie leveren. Beveiligingssystemen zijn bij ons in betrouwbare handen en ook voor een complexe ontruimingsinstallatie kunt u bij ons uitstekend terecht. Onze installateurs kunnen leggen het graag voor u aan.

Haarlem

Linssen Elektrotechniek is in Haarlem uw betrouwbare partner

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze installateurs u in Haarlem te bieden heeft? Neem dan contact met ons op. Linssen Elektrotechniek BV bereikt u op telefoonnummer: 020-6105921. U kunt uiteraard ook vrijblijvend een offerte aanvragen of specifieke wensen alvast voorbereiden. Wij zijn uw snelwerkende en betrouwbare partner op het gebied van elektrotechniek in Haarlem.

BEL ONS