Elektrische installatie

De geschiedenis van Linssen

Linssen Elektrotechniek BV in Amsterdam is ooit gestart als een klein eenmansbedrijf op het gebied van het repareren en assembleren van micro-elektronica. Als snel werd de vraag groter en specialiseerde we ons ook in elektrotechnische installaties. We zijn in de afgelopen decennia een aantal keren uit ons jasje in Amsterdam gegroeid en zijn inmiddels al een flinke tijd gevestigd aan de Zuidermolenweg 24. De laatste jaren richten we ons steeds meer op beveiliging, datacommunicatie en telecommunicatie. Deze markt blijft groeien en wij groeien mee. Onze specialisten leggen u graag persoonlijk uit wat zij kunnen betekenen in uw situatie. Dat kan zeer gevarieerd zijn; van krachtstroom in uw werkplaats tot een elektriciteitskeuring en van eenvoudige beveiligingssystemen tot een complexe ontruimingsinstallatie.

De aanleg van een beveiligingsinstallatie in Amsterdam

We kunnen uiteraard niet ingaan op de specifieke beveiligingskenmerken van onze installaties voor klanten in Amsterdam en elders, maar willen u wel wat algemene informatie geven over onze aanpak:
Deze bestaat uit een inventarisatie van uw wensen en de manier waarop we daarbij een installatie in elektrotechniek kunnen bieden. De wensen op dit gebied worden, niet alleen in Amsterdam, steeds hoger en de vereisten waaraan de installatie moet voldoen strenger. Dat vinden wij bij Linssen Elektrotechniek ook vanzelfsprekend en we zorgen er, mede daarom, voor dat onze vakkennis steeds actueel is, zodat we u ook de allernieuwste mogelijkheden kunnen bieden en onze taak als keurmeester kunnen volbrengen.

Elektrische installatie

Onze expertise op het gebied van elektrotechniek in Amsterdam en elders

Wij werken van ons pand in Amsterdam door de gehele regio en nog een stuk daarbuiten. Naast onze zeer uitgebreide expertise op het gebied van elektrotechniek bieden we u ook:

  • Krachtstroom op zich en in combinatie met andere energiebronnen
  • Telecommunicatie en datacommunicatie
  • Elektriciteitskeuring van elektrische installaties
  • Beveiligingssystemen, ontruimingsinstallaties en brandmeldinstallaties
  • Diverse Bosch installaties, zoals persoonsbeveiligingsinstallaties

Als bewijs voor onze expertise hebben we alle benodigde certificeringen die we nodig hebben in de elektrotechniek behaald. Denk hierbij aan TYCO-AMP netconnect installation contractor en Bosch dealer voor CCTV, Public address en paging installaties.

Laat ons uw partner zijn op het gebied van elektrotechniek in Amsterdam

Heeft u vragen op het gebied van krachtstroom, telecommunicatie, elektriciteitskeuring, elektrische installaties, beveiligingssystemen of, bijvoorbeeld, een ontruimingsinstallatie? Bel dan met Linssen Elektrotechniek, telefoonnummer: 020-6105921, voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor uw opdracht of project. Linssen? Wij zijn uw ideale partner op het gebied van elektrotechniek in Amsterdam.

BEL ONS