Elektriciteitskeuring

Uw verantwoordelijkheid uw veiligheid

Wist u dat u als eigenaar van een woning of ander pand verantwoordelijk bent voor het waarborgen van de veiligheid en dat u een elektriciteitskeuring kunt laten doen? Zo weer u zeker dat uw pand of woning voldoet aan de gestelde veiligheidsnormen? En wist u dat wij die elektriciteitskeuring voor u kunnen uitvoeren? Het kwaliteitsniveau van woningen is vastgelegd in Europese normen. De norm waar wij voornamelijk mee bezig zijn is NEN 2575; een norm die de brandveiligheid in woningen vastlegt. Hier komt veel bij kijken. Een andere belangrijke norm is NEN 3140. Hierin is vastgelegd waar laagspanningsinstallaties aan moeten voldoen.

Normen en onze waarden

Wij vinden het van groot belang dat u zich veilig voelt in uw eigen woning. U kunt hierin zelf een belangrijke rol spelen door een elektriciteitskeuring te laten uitvoeren door een professional. De meeste keuringen kunt u door ons laten uitvoeren. Wij hebben gecertificeerde medewerkers in dienst die zeer kundig en nauwkeurig werken binnen de elektrotechniek. Naast het doen van de elektriciteitskeuring kunt u ook het leveren van producten en het installeren hiervan aan ons overlaten. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in de elektrotechniek en zijn op de hoogte van alle geldende kwaliteitsnormen. Bent u zelf geen professionele elektricien, maar hebt u wel een en ander aangelegd in uw eigen woning of hebt u dit laten doen door bijvoorbeeld een hobbyist? Laat dit door ons controleren met behulp van de elektriciteitskeuring zodat u er zeker van kunt zijn dat het veilig is.

Elektriciteitskeuring

De garanties van Linssen Elektrotechniek

  • Nauwkeurig en professioneel
  • Wij werken met gecertificeerde elektriciens en elektromonteurs
  • Wij zijn al sinds 1985 werkzaam in de elektrotechniek
  • Wij keuren volgens alle Europese kwaliteitsnormen
  • Voor het leveren, installeren en keuren van uw elektriciteitsnet

Omdat wij jarenlange ervaring hebben met onder meer de elektriciteitskeuring, kunnen wij u ook goed adviseren wanneer u vragen heeft over diverse producten. Of u nu vragen heeft over krachtstroom, zwakstroom of diverse meterkasten, wij kunnen u vakkundig te woord staan en antwoord geven op uw vragen.

Meer info over de elektriciteitskeuring?

Nu u iets meer af weet van wat wij doen wilt u misschien ook wel meer weten over de elektriciteitskeuring die wij voor u kunnen uitvoeren. Wanneer u er echt zeker van wilt zijn dat de aanleg van de elektra goed is uitgevoerd, dan keuren wij deze graag voor u. Wij weten precies welk draadje waar hoort en bovenal waar niet. Bel vandaag nog met onze medewerkers op telefoonnummer 020-6105921 en informeer naar onze elektriciteitskeuring.

BEL ONS