Elektricien

Uw gespecialiseerde elektricien

Bent u op zoek naar een elektricien die gespecialiseerd is in het aanleggen van krachtstroom, beveiligingssystemen, ontruimingsinstallaties, telecommunicatie of andere elektrische installaties? Schakel dan Linssen Elektrotechniek in. Wij zetten onze expertise en ervaring optimaal in op het gebied van aanleg en onderhoud van al uw elektrische installaties. Bel naar 020-6105921 als u een afspraak wilt maken met deze ervaren elektricien.

Onze diensten samengevat

Als elektricien zijn wij voor allerhande diensten in te schakelen. Denk niet aan het standaard installateurswerk. Wij zijn uw partner als het gaat om grotere projecten. Onze oplossingen verhogen uw veiligheid, kwaliteit en gemak. Zowel thuis als op uw werkplek. Zo zijn wij in te schakelen voor passende oplossingen op de volgende gebieden:

  • Krachtstroom
  • Elektrische installaties
  • Elektriciteitskeuring met certificering
  • Beveiligingssystemen en ontruimingsinstallaties
  • Telecommunicatie, aanleg systemen en onderhoud

Maatwerk oplossingen

Wij onderscheiden ons van andere elektriciens door maatwerk oplossingen te bieden. Wij gaan graag met u in gesprek over wat uw wensen en behoeften zijn. Heeft u bijvoorbeeld interesse in een combinatie van krachtstroom, wisselspanning en gelijkstroom? dan maken wij dit voor u mogelijk. En wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van telecommunicatie en ontruimingssystemen? Wij bespreken graag uw specifieke situatie op het gebied van elektra- of beveiligingssystemen met u. Maak via onderstaande contactgegevens een vrijblijvende afspraak met uw ervaren elektricien.

De geschiedenis van Linssen Elektrotechniek

Linssen Elektrotechniek is begonnen met het repareren en assembleren van micro-elektronica in telecommunicatie. Vanaf 1987 richtten we ons meer op volledige elektrotechnische installaties. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot dé gespecialiseerde elektricien op het gebied van beveiligingssystemen, elektrische installaties, telecommunicatie structuren, krachtstroom en complexe vraagstukken in elektrotechniek. Wij verzorgen zowel de aanleg als het onderhoud. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam benaderen wij u graag om de best passende installatie voor uw situatie te realiseren. Wij leveren betaalbare, professionele en gebruiksvriendelijke oplossingen. Benieuwd naar onze diensten? Neem contact met ons op. Wij horen graag wat wij voor u mogen betekenen.

Maak een afspraak met onze elektricien

Heeft u behoefte aan de diensten van onze elektricien? Neem contact met Linssen Elektrotechniek op. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Heeft u behoefte aan meer informatie? Wilt u direct onze diensten inschakelen? Benader ons via telefoonnummer 020-6105921. Onze elektricien kijkt er naar uit om kennis met u te maken.

Elektricien
BEL ONS