VOIP

VOIP is de afkorting van Voice over IP

Op het gebied van zakelijk en particulier bellen heeft VoIP de toekomst.
Door gebruik te maken van de aanwezige internetverbinding op uw bedrijf, kunt u uw reguliere
telefoonverbinding vaarwel zeggen. Bij telefoneren via VoIP wordt er een verbinding tot stand
gebracht via internet. Daardoor hoeft er geen gebruik meer te worden gemaakt van het reguliere
telefoonnetwerk. Dit heeft als grote voordeel dat uw medewerkers ook op andere locaties, thuis
bijvoorbeeld, bereikbaar zijn op hun vaste nummer. Daarnaast is de geluidskwaliteit vele malen
beter wanneer u gebruik maakt van VoIP.

Veelzijdig en gebruikersvriendelijk

De telecommunicatie wordt mede door het juiste gebruik van de IPC 100 stukken eenvoudiger en overzichtelijker. Door voor uw telecommunicatie dit systeem te gebruiken helpt u uzelf en uw medewerkers bij het efficiënter werken op een prettige en toegankelijke manier. Met het gebruik van de Sopho IPC 100 weet u zeker dat uw telecommunicatie ook in de toekomst gewaarborgd blijft.

Telecommunicatie

De kenmerken van telecommunicatie met de IPC 100

  • Compatibel met het Session Initiation Protocol (Sip) en Voice-over-IP (VoIP) dus toekomstbestendig
  • Gemakkelijk uitbreidbaar. Van drie netlijnen en acht toestellen tot 96 toestellen
  • Professioneel en krachtig. Bruikbaar voor kleine en middelgrote bedrijven
  • Gebruiksvriendelijk
  • In diverse uitvoeringen met verschillende functies leverbaar

U ziet het al, de Sopho IPC 100 is veelzijdig en gemakkelijk in uw bedrijf te integreren. U kunt zich weer richten op de bedrijfsvoering, terwijl de telecommunicatie volledig op de schouder ligt van de IPC 100. Met zijn toegankelijke uitstraling en functies is deze gemakkelijk en snel te bedienen door al uw medewerkers. U hoeft niet uw gehele telecommunicatie uit te besteden aan een derde partij als u het gemakkelijk in huis kunt houden. Kijkt u ook eens bij de specificaties van de Sopho IPC 100. De grootste leverancier van telecommunicatieproducten heeft ook dit product voor u ontworpen en ontwikkeld. NEC Phillips heeft mede dankzij jarenlange ervaring dit perfecte telecommunicatiemiddel ontwikkeld.

UNIVERGE SL1100

De kleinste communicatieserver van NEC is de UNIVERSE SL1100, deze communicatieserver is speciaal ontwikkeld voor het MKB segment. Deze kleine krachtpatser is standaard voorzien van 8 digitale en 4 analoge toestelpoorten. Het gemiddelde MKB kantoor kan dus direct aan de slag! Het systeem is uit te breiden naar maximaal 100 toestelaansluitingen.

De NEC UNIVERSE SL1100 heeft een strak vormgegeven chassis en is in een handomdraai te installeren. Eenmaal in bedrijf is de werking eenvoudig, maar zeer doeltreffend in gebruik. Voicemail, auto-attendant, groepsgesprekken, doorverbinden; alle standaard en meest gebruikte functies behoren tot de mogelijkheden. Speciaal ontwikkelde digitale- en IP toestellen geven de gebruiker direct toegang tot alle geavanceerde functies die het systeem rijk is. Hiernaast is er ook nog de DECT oplossing, voor wanneer de gebruiker niet in de buurt is van het vaste toestel. Er is veel aandacht besteed aan energiebesparing, zodat de NEC UNIVERGE SL1100 niet alleen een effectief, maar ook een milieuvriendelijke telefonieoplossing is. Doordat de basisconfiguratie geschikt gemaakt is voor een beperkt aantal gebruikers is deze communicatieserver van NEC zeer geschikt en betaalbaar voor de kleinere bedrijfsomgevingen. Dit zonder concessies te doen op functionaliteit en betrouwbaarheid. De uitbreidingsmogelijkheden maken de NEC UNIVERGE SL1100 een uitstekende keus voor het middelgrote marktsegment. Niet alleen met het oog op functionaliteit, maar zeker ook qua pricing is de NEC UNIVERGE SL1100 zeer concurrerend binnen de telefoniemarkt voor het midden en klein bedrijf.

De Sopho IPC 100 van NEC Philips ook binnen uw bedrijf?

Wilt u weten of de IPC 100 ook binnen uw bedrijf zou passen? Neemt u dan eens vrijblijvend contact op met de medewerkers van Linssen Elektrotechniek. Onze medewerkers willen graag met u naar de mogelijkheden kijken. U kon al eerder lezen dat het systeem van de IPC 100 zo klein en groot kan uitvallen als nodig. Het systeem is gemakkelijk uit te breiden tot maar liefst 96 toestellen. Bel vandaag nog naar Linssen Elektrotechniek, telefoonnummer: 020-6105921. Uw telecommunicatie ‘uitbesteden aan de IPC 100’ is nu toch wel heel verleidelijk.

BEL ONS