Persoonbeveiliging

Veilig voor u zodat u de veiligheid van anderen kunt verzorgen

Bij persoonsbeveiliging kunt aan een heel scala van situaties denken. Bij Linssen elektrotechniek zijn wij gespecialiseerd in persoonsbeveiliging door middel van mobiele apparaten. Voor medisch personeel en mensen die werkzaam zijn in de beveiligingsbranche is dit een echte uitkomst. Het grote voordeel is de mobiliteit van dit apparaat. Wij leveren voornamelijk de apparaten van Atus, omdat onze ervaring is dat deze zeer betrouwbaar zijn. Betrouwbaarheid van zo’n product vinden wij zeer belangrijk. Juist omdat deze vorm van persoonsbeveiliging moet functioneren als er snelle en heldere communicatie nodig is. Voor medewerkers in de zorg of beveiligingsbranche kan het van levensbelang zijn om een werkend communicatiemiddel tot de beschikking te hebben. Atus levert dat product in de vorm van een pager. Eventueel is de pager te verkrijgen in een explosieveilige uitvoering.

Atus

De lichtgewicht generatie IV zijn een uitkomst als het gaat om veiligheid en heldere communicatie. Atus biedt een hoge kwaliteit en levert in diverse uitvoeringen. De behuizing is van polycarbonaat; een grondstof die bekend staat om haar sterke eigenschappen. Polycarbonaat is een thermoplastische polymeer. De thermoplastische eigenschap van deze stof zorgt voor een enorme hittebestendigheid. Hierdoor is de pager zeer aan te bevelen voor hectische situaties waarin de veiligheid in het geding is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veiligheidsdiensten die ondersteuning of hulp moeten bieden bij brand.

Kenmerken van de Atus persoonsbeveiliging

  • Programmeerbaar via web interface
  • Voorzien van ESPA 4.4.4
  • Uitgebreide logging
  • 4 spanningsbewaakte ingangen
  • O2 fail safe relaisuitgangen
  • Koppeling BMC

Onze ervaring met de persoonsbeveiliging van Atus is zeer positief. Wij hebben jarenlange ervaring met persoonsbeveiliging. Dit is inmiddels echt verworden tot de specialiteit van Linssen Elektro. Bij de pager van Atus kunt u het beste denken aan een portofoon en een persoonlijk alarmkastje.

Meer informatie over onze persoonsbeveiliging?

Wilt u ook meer weten over de persoonsbeveiliging die wij leveren? Wij bieden u handzame modellen met een eenvoudige bediening. Ook garanderen wij maximale bereikbaarheid zowel binnen als buiten. De berichtgeving van de Atus persoonsbeveiliging is zo duidelijk als mogelijk is. Atus heeft voor iedere werksituatie waarin de veiligheid gewaarborgd moet blijven allerlei oplossingen. Bij Linssen kunnen wij u uitstekend informatie verstrekken over alle denkbare mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in persoonsbeveiliging en vinden het zeer van belang dat u goed geïnformeerd wordt. Het gaat tenslotte om uw veiligheid en dat van uw medewerkers en/of cliënten. Bel vandaag nog naar 020-6105921 indien u meer informatie wenst over onze persoonsbeveiliging.

BEL ONS