Camera observatie

De hands-free benadering van het volgen van bewegingen.

Wederom tilt Bosch de technologie van cameratoezicht op een nieuw niveau met de introductie van AutoTrack, de innovatieve functie voor het volgen van bewegingen die is ingebouwd in onze AutoDome camera’s.

AutoTrack, de volgende generatie bewegingsdetectie, detecteert niet alleen bewegingen maar volgt deze ook, waardoor de bewaker zijn handen vrij houdt voor het uitvoeren van andere verantwoordelijkheden. Geen risico meer dat de actie wordt gemist. Niet langer scherpstellen op een indringer om hem vervolgens uit het beeld te zien lopen. AutoTrack detecteert beweging, zoomt in op het doel en volgt het. AutoDome met AutoTrack is de ultieme beveiligingsoplossing voor elke toepassing die bewegingsdetectie vereist, ongeacht of dat een gevangenis, school of luchthaven is, of een commerciële of verkoopomgeving.

AutoDome

Camera observatiesystemenAutoTrack maakt deel uit van een volledig geïntegreerd systeem. Alle AutoDome camerasystemen, inclusief het nieuwe AutoTrack-model, zijn eenvoudig te integreren in de complete lijn producten die Bosch levert voor bewakingstoezicht, inclusief de Divar veelzijdige digitale recorders en Allegiant matrix-switchers. AutoDome, gecombineerd met onze complete lijn producten, stelt u in staat voor elke toepassing een onderhoudsongevoelig CCTV-systeem te bouwen met componenten van één betrouwbare leverancier.

BEL ONS