Beveiligingssystemen

Veiliger in uw eigen huis

Heeft u zich wel eens afgevraagd of beveiligingssystemen iets voor u thuis zouden kunnen betekenen? Bij Linssen Elektrotechniek kunnen wij u helpen aan diverse opties in beveiligingssystemen. U kunt hierbij denken aan de persoonsbeveiliging van Atus, maar in andere gevallen zouden de beveiligingscamera’s van Linssen een veel betere oplossing kunnen zijn.

Beveiligingssystemen in en om uw huis

Om te kunnen zien wat er in en om uw huis gebeurt, kunnen de beveiligingssystemen van Linssen ook u uitkomst bieden. Onze voorkeur gaat uit naar de beveiligingssystemen van Bosch. Bosch heeft met de introductie van AutoTrack in de camera’s de gehele technologie naar een hoger niveau getild. Met AutoTrack worden alle bewegingen vastgelegd met de camera die de beweging nauwkeurig volgt. Onze AutoDome beveiligingssystemen zijn voorzien van deze nieuwe technologie. Hierdoor zijn onze beveiligingssystemen op diverse plekken een heel geschikte keuze. Denkt u aan scholen, luchthavens, commerciële plekken, maar ook bijvoorbeeld in gevangenissen. Bij u thuis kan deze technologie ook op kleine schaal worden toegepast.

Beveiligingssystemen

Kenmerken van onze AutoDome met Autotrack

  • Maakt deel uit van een volledig geïntegreerd systeem
  • Eenvoudig te integreren met de hele lijn van Bosch beveiligingsproducten
  • Stelt u in staat om op eenvoudige wijze uw huis en uw bezittingen te beschermen
  • Goed te combineren met diverse alarmfuncties
  • Hoge resolutie mogelijk

U kunt bij ons terecht indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden met deze Bosch beveiligingssystemen. Wij denken met u mee en adviseren u graag over onze producten. Wij kunnen de producten van Bosch leveren en installeren indien u dat wenst.

Meer informatie over ons?

Wilt u meer weten over onze diensten of producten? U mag ons op werkdagen vrijblijvend benaderen met uw vragen. Onze deskundige medewerkers zullen u zo goed mogelijk te woord staan. Onze ervaring met de producten van Bosch is zeer positief, maar mogelijk heeft u een andere voorkeur en heeft u hier vragen over. Neem ook in dat geval contact met ons op. Ons telefoonnummer is 020-6105921 en wij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.00-17.00 uur. Wij zijn expert op het gebied van elektrotechniek en als het gaat om elektrische beveiligingssystemen kunnen wij u zeer goed voorzien van informatie.

BEL ONS