Installateur elektrotechniek Badhoevedorp

Uw elektricien voor aanleggen van krachtstroom en telecommunicatie

Linssen Elektrotechniek is in Badhoevedorp en op veel andere plaatsen in de regio Amsterdam een bekende op het gebied van expertise in elektrische installaties. Daarbij is uw elektriciteitskeuring in Badhoevedorp en op andere plaatsen bij ons ook in goede handen. Onze expertise komt voort uit een passie voor elektra. Zo begonnen wij ooit op kleinschalig niveau in Amsterdam met de assemblage en reparatie van onderdelen op het gebied van telecommunicatie. Wij ontwikkelden ons echter al snel tot een specialist in elektrotechniek en binnen een aantal jaren werd de aanleg en het onderhoud van elektrische installaties onze belangrijkste bezigheid. Hierbij is de markt op het gebied van beveiligingssystemen nog steeds groeiende. Gevoelens en concrete bedreigingen tegen de veiligheid van mensen en goederen vragen om een gedegen aanbod van alarminstallaties en steeds vaker merken we ook de behoefte aan een ontruimingsinstallatie. Voor deze klussen zijn we uitstekend toegerust, waarbij we ook de elektriciteitskeuring voor onze rekening kunnen nemen. Zo weet u altijd dat u een betrouwbaar en goed functionerend beveiligingssysteem heeft. Elektrotechniek in Badhoevedorp is daarom bij Linssen Elektrotechniek in vakkundige handen. Elektrische installatie elektrotechniek in Badhoevedorp nodig? Of beveiligingssystemen elektrotechniek in Badhoevedorp? Wij staan voor u klaar!

Een klus voor een elektricien in Badhoevedorp

Voor de aanleg van krachtstroom mochten we op locatie bij een horecalocatie in Badhoevedorp. Het betrof de verbouwing van een voormalige winkel tot horecapand. Wij hebben met onze gedegen kennis en ervaring in elektrotechniek gezorgd voor een goedgekeurde elektrische installatie van de stroomvoorzieningen die nodig waren. Essentieel onderdeel hiervan was het aanleggen van de krachtstroom. Enige tijd later mochten we voor dezelfde opdrachtgever de aanleg van de beveiligingssystemen en de telecommunicatie voorzieningen ook verzorgen.

Badhoevedorp

Waar kunt u ons voor inschakelen, bijvoorbeeld als elektricien in Badhoevedorp?

De installateurs van Linssen Elektrotechniek schakelt u in voor deze opdrachten:

  • Krachtstroom aanleggen elektrotechniek
  • Samenhangend geheel maken van uw telecommunicatie
  • De elektriciteitskeuring
  • Elektrische installaties op maat gemaakt
  • De aanleg van- uw beveiligingssystemen en/of een ontruimingsinstallatie
  • Netwerk aanleggen elektrotechniek
  • Elektrische installatie elektrotechniek
  • Telecommunicatie
  • NEN 2575 elektrotechniek
  • Persoonsbeveiliging elektrotechniek

Neem contact op met Linssen voor elektrotechniek in Badhoevedorp

Linssen Elektrotechniek BV is uw gerenommeerde partner in de regio Amsterdam op het gebied van elektrische installaties, telecommunicatie, krachtstroom aanleggen en beveiligingssystemen. Heeft u in Badhoevedorp een specifieke vraag voor ons of wilt u een offerte aanvragen voor uw project? Neem dan contact met ons op. Daarvoor belt u met Linssen Elektrotechniek BV op telefoonnummer: 020-6105921. Wij zijn uw specialist in elektrotechniek in Badhoevedorp.

BEL ONS