Installateur elektrotechniek Amstelveen

Onze passie voor elektrische installatie

Elektrotechniek is in Amstelveen de belangrijkste bezigheid van Linssen Elektrotechniek. Dat doen we overigens niet uitsluitend in Amstelveen, maar op tal van plaatsen in de regio Amsterdam en soms zelfs een stuk daarbuiten. Alles wat met elektra te maken heeft geniet onze professionele belangstelling. Wij willen namelijk zorgen voor het hoogste niveau in kwaliteit en dienstverlening in het belang van onze klanten. Het aanleggen van beveiligingssystemen is voor ons niet alleen een klus die we professioneel uitvoeren, maar we willen ook graag zien dat onze uitvoering in de praktijk werkt en is ingeregeld volgens de nieuwste ontwikkeling op het gebied van veiligheid voor u persoonlijk en de bescherming van uw eigendommen.

Welke installatie werkzaamheden voert Linssen Elektrotechniek uit in Amstelveen?

Niet alleen in Amstelveen, maar op tal van plaatsen in de regio Amstelveen zorgt Linssen Elektrotechniek BV voor betrouwbaarheid en optimale service. Wij regelen voor u:

  • Aanleg van elektrische installaties
  • Persoonsbeveiliging elektrotechniek
  • Praesideo elektrotechniek
  • Levering van expertise in telecommunicatie
  • Elektriciteitskeuring met certificering
  • Krachtstroom aanleggen en combineren met wisselstroom en gelijkspanning
  • Netwerk aanleggen elektrotechniek
  • Beveiligingssystemen en uw ontruimingsinstallatie betrouwbaar opzetten
  • Telecommunicatie

Ook voor het onderhoud aan uw elektrische installaties bent u bij ons in Amstelveen aan het juiste adres.

Amstelveen

De achtergrond van Linssen Elektrotechniek BV

Toen we begonnen met het assembleren en repareren van telecommunicatie onderdelen, waren we nog geen BV. De eenmanszaak groeide echter al snel en in 1995 besloten we de BV op te richten. In de loop der jaren groeiden we verder. Dit kwam aan de ene kant door de vragen uit de markt, maar werd zeker ook gestimuleerd door de waardering van klanten over onze grondige vakkennis en slimme toepassing van de nieuwste elektrotechnische ontwikkelingen. Inmiddels zijn we een bekend- en gewaardeerd gezicht bij tal van particulieren en ondernemers in en om Amsterdam en breiden we ons werkgebied en het aantal klanten steeds verder uit. Heeft u belangstelling de diensten van onze elektriciens, bijvoorbeeld op het gebied van het aanleggen van krachtstroom of het plaatsen van een alarminstallatie? Neem dan gewoon vrijblijvend contact op met onze installateurs.

Amstelveen

Linssen Elektrotechniek, ook in Amstelveen uw elektriciën

Voor wie in Amstelveen nog op zoek is naar een betrouwbare elektricien of een bedrijf in elektrische installaties, beveiligingssystemen met een grondige expertise op het gebied van elektra, is Linssen Elektrotechniek BV uw aangewezen partner. Bel ons op telefoonnummer 020-6105921 voor meer informatie en het maken van een afspraak met een van onze adviseurs en installateurs. Ga voor een succesvolle aanleg en betrouwbaar onderhoud in elektrotechniek in Amstelveen ook naar Linssen Elektrotechniek.

BEL ONS