Professionele audio

Installatie van public addres-systemen

De Plena-familie is ontwikkeld om het voor u gemakkelijker te maken bij de installatie van public address-systemen de flexibiliteit te verhogen en toegevoegde waarde te realiseren.

Professionele audioPlena omvat een complete reeks apparatuur die bol staat van de functionaliteit, en die het u gemakkelijker maakt te voldoen aan de specifieke eisen van een brede reeks toepassingen. Hij is gemakkelijk te installeren, uiterst betrouwbaar en aantrekkelijk geprijsd. Doordat hij is voorzien van state-of-the-art audiotechnologie, inclusief opties voor PC-bestuurde digitale mededelingen
en digitale achtergrondmuziek, vormt Plena een totaaloplossing die is ontwikkeld met uw eisen in gedachten.

De Plena-familie maakt deel uit van een reeks professionele audioproducten, systemen en oplossingen die beantwoorden aan de informatie, ontspannings en veiligheidsbehoeften van mensen en eigendommen, en die de communicatie verbeteren in de voortdurend veranderende wereld. Uw klanten – uiteenlopend van commerciële ondernemingen tot overheidsinstellingen en particulieren – hebben recht op een prettige en veilige omgeving. Ze verwachten tegenwoordig de zekerheid en het gemak van professionele public address-installaties en observatiesystemen. Wij kunnen u helpen aan deze fundamentele behoeften te voldoen op de meest economische en gebruikersvriendelijke manier.

Eigenschappen:

  • Complete reeks
  • Uitgebreide ingebouwde functionaliteit
  • State-of-the-art audiotechnologie
  • Betrouwbare werking
  • Gemakkelijk te installeren
  • Economische oplossing voor vele toepassingen

Professionele audio

BEL ONS